Рекламни сувенири и парти артикули – необходими за всеки бизнес

by - 6:10:00 сл.об.

В края на годината, когато повечето от нас се настройват на ваканционна вълна и се потапят в трескаво пазаруване и подготовка за многото коледни и новогодишни партита, имаме нужда от парти продукти, които да направят празника незабравим.


Независимо от това дали ще си спретнете малко празненство в офиса или се подготвяте за огромно парти в дискотека, вие се нуждаете от парти артикули, които да внесат необходимата доза настроение и да ви направят по-интересни от всякога.

Един от оригиналните парти артикули, които не бива да подминавате е колан за шотове. Нестандартен и различен, този практичен артикул, който се предлага с различна дължина може да съхранява до 14 шотове, които са защитени от разливане със специални капачки. Коланът за шотове се предлага с дължина 110 мм и широчина 14 мм, а размерите на шотовете са 35/65 мм.

Подобен интересен парти артикул ви дава възможност за брандиране. Името на напитката, която произвеждате, внасяте или промотирате, вашата фирма или рекламното послание, което искате да достигне до аудиторията. Така едновременно се наслаждавате на купона, забавлявате вас и вашите гости и промотирате марката, която искате.

Важното за всички парти артикули е да бъдат достатъчно интересни, провокативни и да предизвикат добро настроение и интерес в околните.

Без съмнение, всеки ще бъде забелязан, ако носи огромни очила в ярки цветове и без стъкла, или парти шапка с надписи и пера. Никой няма да остане безразличен на цветния и изпълнен с настроение вид на човек, който искрено се забавлява, особено ако той празнува успешното приключване на една изпълнена с труд и успехи бизнес година.

Ако държите да поръчате парти артикули и други рекламни сувенири, специално за вашето фирмено парти или такива, които да подарите на свои клиенти с рекламна цел, като предварително брандирате, можете да разчитате на сериозно, бързо и най-вече високо професионално отношение в лицето на рекламна агенция By Surprise.

By Surprise е една от малкото рекламни компании, които са директен вносител на рекламни сувенири и материали за реклама. Те работят бързо и директно с производителите, така че могат да ви предложат оптимално добри цени за всякакви рекламни материали и рекламни артикули, презентиращи вашия бизнес. Вашите парти сувенири са при тях, а с тях можете да превърнете вашите празници в едно наистина незабравимо събитие.

By Surprise добре знаят, че както здравата работа, така и хубавото забавление изискват определена нагласа и подготовка, затова предлагат на техните клиенти най-модерните и маркови каталози, от които те могат да си изберат най-доброто за тях и тяхната фирма.

От фирмата твърдят: "Не спираме да се стараем да бъдем най-добрите и нашата цел е да се усъвършенстваме всеки ден. Но това, което е водещо за нас и на което държим най-много, е да направим клиентите си доволни и щастливи."


You May Also Like

0 коментара