Възможности за почивка в Гърция през месец май

by - 5:24:00 сл.об.

С оглед на наближаващите майски празници, сме подготвили за вас няколко неустоими предложения, с които да превърнете почивните дни в нещо красиво и необикновено. Не пропускайте възможността да планирате своята ваканция отрано и да се възползвате от изгодните цени, които хотелите предлагат за своите пролетни гости.


Днешните ни предложения са насочени към любителите на топлия климат, средиземноморската храна и доброто обслужване. Ако и вие сте сред тях, не подминавайте тези няколко оферти за вълнуващи майски празници в Гърция, които открихме в сайта на Onfire.bg.

Три предложения за почивка през май в Гърция


Хотел Toroni Blue Sea, в град Торони, е разположен на самата плажна ивица и предлага на своите гости празнични тридневни пакети с включени закуски и вечери. Освен на кристално чистата морска вода и ситен топъл пясък, гостите на хотела ще имат възможността да разпуснат в уелнес центъра или да се насладят на освежаваща напитка край басейна с чудесна гледка към красотата на Егейско море. За малките гости на хотела има изградена детска площадка за игра. В околността на Торони се намират много гръцки забележителности, до които лесно бихте могли да се придвижите с кола или организиран транспорт.

Хотел Grandotel, разположен в курорта Ханиоти, също предлага добри условия и изгодни цени за майските празници. Гостите ще могат да се насладят на изобилие от вкусни закуски и вечери, да отпочинат на плажа към хотела или край открития басейн и да се забавляват с разнообразието от спортове, които хотелът предлага (фитнес, аеробика, плажен волейбол, тенис на маса и т.н.). Тематичните гръцки вечери с музика на живо ще допринесат допълнително за доброто ви настроение и незабравимо прекарване.

Мечтаете за истинско райско кътче, на което да се потопите в средиземноморска красота и спокойствие? Хотел Alia Palace предлага точно това! Хотелът се намира в близост до курорта Пефкохори и предоставя вдъхновяваща гледка към красотата на залива Касандра. Светлите тонове на хотела и стаите в него ще ви пречистят от натрупаните умора и напражение. Плажната ивица е отдалечена на около 800 метра, но за достигането й можете да се възползвате от безплатния трансфер, който хотелът осигурява. В самия хотел можете да се насладите на свежия морски въздух край басейна, да релаксирате в СПА центъра или пък да се впуснете в кулинарни приключения в двата изискани ресторанта към хотела.


Независимо кой хотел изберете и резервирате своята майска почивка в Гърция, бъдете сигурни че от самото посрещане до изпращането ви, професионален персонал ще се грижи за вашето добро настроение и приятно прекарване. Тези три предложения плюс още много хотелски оферти за почивка в Гърция през май може да видите в каталога на Onfire.bg тук https://www.onfire.bg/bg/offers/category/541/Maiski-praznitzi---Gartziya.html. Ние се възползвахме и мога да кажа, че цялата ни семейна почивка в Гърция мина повече от чудесно.

Всяко едно от тези предложения е направено с мисъл за вашия комфорт и спокойствие. На което и от тях да се спрете, няма да сбъркате. Да прекарате няколко чудесни дни в прекрасна обстановка и атмосфера е истинско удоволствие и точно затова избрахме да предложим на вашето внимание тези заслужаващи си оферти за почивка през май в Гърция.



You May Also Like

0 коментара